Milí žáci, vážení rodiče,

v přiložených souborech najdete rozvrhy jednotlivých tříd.

Rozvrhy tříd 1. stupně

Rozvrhy tříd 2. stupně aktualizováno

Vážení rodiče, milí žáci, z důvodu zvýšení počtu žáků jsme se rozhodli rozdělit děti na tři třídy, abychom zkvalitnili výuku.

Mgr. Lenka Jančová, ředitelka školy

Seznamy žáků 1. a 6. tříd aktualizováno

 

V pátek 28. června 2024 se naše základní škola na slavnostním ukončení školního roku v domě kultury loučila nejen s deváťáky, ale i s vedením školy a dalšími pedagožkami.

Pan ředitel Bohuslav Jandásek, paní zástupkyně Jitka Hudečková a paní učitelka Blanka Kňazejová se stali na mnoho let symbolem naší základní školy. Symbolem, jehož hlavními rysy jsou stálost, čestnost, poctivost, pracovitost, spolupráce a ochota pomoci.

Teď nadešel čas, kdy všichni – a současně s nimi také paní učitelka Eva Kryštofová – mají nárok na odchod do zasloužené penze.

Všichni jmenovaní byli celá desetiletí vzorem nejen lidským – jako sportovci tělem i duší, ale především vzorem pedagogickým.

Eva Kryštofová jako zapálená paní učitelka na prvním stupni.

Blanka Kňazejová jako učitelka tělocviku, přírodopisu, výchovy ke zdraví, také jako výchovná poradkyně, opora mnoha školních preventivních programů a sportovních soutěží.

Jitka Hudečková jako učitelka dějepisu, spolehlivá zástupkyně ředitele, propagátorka moderních výukových postupů a držitelka ocenění Učitelka JSNS 2024 (vzdělávací program organizace Člověk v tísni, JSNS = Jeden svět na školách).

V neposlední řadě pan ředitel Bohuslav Jandásek, spolehlivý, spravedlivý, klidný, empatický, a proto respektovaný a oblíbený šéf, na nějž se více než dvacet let mohly spolehnout stovky žáků, jejich rodičů a desítky kolegů.

Všem přejeme mnoho dalších let ve zdraví a v pohodě, hodně energie na záliby, a především na blízké lidi.

Přejeme si, aby na více než dvacetiletou činnost pana ředitele Jandáska navázala tradice vstřícného, empatického, a přitom důsledného vedení školy.

© 2022 Základní škola Mariánské náměstí Uherský Brod